top of page

Onze omgeving

Onze stoeterij bevindt zich te midden van een idyllisch landschap, omringd door uitgestrekte weilanden, weelderige bossen en betoverende natuurlijke schoonheid. Het is een oase van rust waar onze paarden de vrijheid hebben om te grazen en te genieten van een harmonieuze omgeving.

Met oog voor zowel comfort als duurzaamheid hebben wij in 2022 onze stallen volledig gerenoveerd. Hierbij hebben we gebruikgemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen, waardoor we een gezonde en veilige leefomgeving voor onze paarden hebben gecreëerd. Onze stallen zijn uitgerust met alle essentiële voorzieningen om het welzijn van de paarden te waarborgen, waaronder ruime boxen, frisse ventilatie en voldoende natuurlijk licht.

Daarnaast zijn we trots op onze ruime trainingspiste, waar onze paarden optimaal kunnen worden getraind en hun natuurlijke talenten kunnen ontplooien. Deze goed onderhouden en professionele piste biedt voldoende ruimte voor verschillende trainingsdisciplines, zoals dressuur, springen en voltige.

bottom of page